Nu drar det igång med en riktigt intensiv vår!
De kommande veckorna kommer det bli en hel del EXCA. Årsmöte i förening nu till helgen och nästa helg är det gruppträning på Södra Falla. Det finns fortfarande några platser kvar så passa på att anmäla dig!

Jag har också en hel del inspiration från instruktörsutbildningen i Mindfulness som jag nu går. Jag associerar väldigt mycket av mindfulness till min vardag med hästarna och inser att det är perfekt att koppla samman. Vem vill inte ha koll på kroppen & tankarna när man rider? Och vilken häst vill inte att ryttaren är harmonisk, följsam och talar klarspråk? Ett koncept som jag kommer att kalla för EmJoy Mindful Riding håller på att växa fram! Först ut blir antagligen en introduktionskurs för att sedan även kunna erbjuda uppföljning och vidareutveckling. Detta blir spännande, ett helt eget framtaget program! 🙂

Emelie